Zastupanje u socijalnom radu


ISBN:
978-86-7558-785-9
pismo:
Latinica
strana:
131
format:
B5
teaser-text:

Ova knjiga je više od modernog udžbenika. Iako je primarno namenjena studentima socijalnog rada, ona je dragocena stručna literatura za socijalne radnike u praksi. Zastupanje

povez:
Broš

Ova knjiga je više od modernog udžbenika. Iako je primarno namenjena studentima socijalnog rada, ona je dragocena stručna literatura za socijalne radnike u praksi. Zastupanje, kao nova uloga socijalnih radnika na ovim prostorima, nije jedino etički imperativ, ono je i šansa za reafirmaciju i demarginalizaciju samog socijalnog rada.
Prof. dr Milosav Milosavljević

Ovo je jedna od knjiga koja doprinosi smanjivanju još uvek velikog „praznog prostora” u literaturi o socijalnom radu i socijalnoj zaštiti u Srbiji. Pored nesumnjivog teorijskog, ima i izuzetan instruktivan značaj, predstavljajući svojevrstan vodič za primenu zastupanja kao etičke obaveze u praksi socijalnog rada.
Prof. dr Nevenka Žegarac

Pisana jasnim i razumljivim stilom, po metodologiji savremenih udžbenika, ova knjiga podstiče čitaoce na razmišljanje o vlastitim stavovima, dilemama sa kojima se suočavaju, praktičnim rešenjima. Njena vrednost ne ogleda se samo u tome što je prva ovakve vrste u domaćoj literaturi, već i što predstavlja izuzetno značajno instruktivno štivo za studente i profesionalnce u socijalnoj zaštiti.
Prof. dr Aleksandar Jugović

List Price: 660.00 din.
Price: 528.00 din.