Bonton starenja ili demanti o starenju


ISBN:
978-86-7558-981-5
pismo:
Latinica
strana:
151
format:
14x20 cm
teaser-text:

Starost ne mora biti tužna i teška, naprotiv, ona može biti „zlatno doba života“ – to nam ovom knjigom jasno poručuje Radmila Pecija Urošević. Štaviše - kakva će ta starost biti zavisi od nas samih.

povez:
Broš

Napisali su o Bontonu starenja...

Starost ne mora biti tužna i teška, naprotiv, ona može biti „zlatno doba života“ – to nam ovom knjigom jasno poručuje Radmila Pecija Urošević. Štaviše - kakva će ta starost biti zavisi od nas samih. Taj novi odnos prema sebi, starenju, svetu oko nas – osnovna je poruka knjige Bonton starenja. Njen nepatvoreni optimizam, daleko od svake retorike, a istovremeno pun humanizma, koji nam ukazuje na nove mogućnosti u okviru naših realnosti – nesumnjiv je kvalitet ove knjige. Pružajući argumente, Urošević pruža i nadu i čini da na ovu, do sada nedovoljno vrednovanu, životnu fazu gledamo novim očima i sa novim, pozitivnim stavom.
Dušan Zdravković, direktor
Društva za obrazovanje odraslih

Bonton starenja je knjiga za sve, starije i mlade, istovremeno zabavna, maštovito napisana, puna primera iz života i mudrosti, koja konkretnim savetima pomaže čitaocima da se pripreme za uživanje u trećem dobu. Stručna taman toliko da opravda poverenje, napisana pitko da se čita u jednom dahu, ona nas „doziva“ da joj se vraćamo i ponovo je iznova iščitavamo tražeći savet za konkretnu situaciju.
Slavica Berić, novinar

Ova knjiga vraća pažnju matronama i seniorima, pokazuje hronologiju života i ravnotežu koju u porodici i društvu treba održavati i negovati.
Mr Stanislava Lazić

List Price: 0.00 din.
Price: 0.00 din.