Nova izdanja

Kultovi svetih i pisana reč u srednjovekovnoj Srbiji

U ovoj su knjizi izloženi rezultati proučavanja službi jednom broju odabranih svetaca i praznika, a materijal je izložen po kalendarskom redosledu njihovog proslavljanja... (detaljnije)
cena:
2464.00 din.

Velika Srbija Jugoslavija Masoni

Radeći godinama u Dokumentarnom programu RTS Dragan Kolarević je realizovao nekoliko veoma zanimljivih projekata... (detaljnije)
cena:
1584.00 din.

Do "konačnog rešenja" : Jevreji u Srbiji - 2. izdanje

Izuzetan istoričarski poduhvat. Posle studije Jevreji u Pirotu, Leblova je napravila celokupnu istoriju Jevreja na Balkanu od 1520. godine... (detaljnije)
cena:
2332.00 din.

Ta tako otmena kurva

Jednog januarskog dana 1949. Godine u bioskopu „Delisijas” daje se projekcija filma „Gilda”... (detaljnije)
cena:
952.00 din.

Rezervisano

Dokle jedan veliki rezervisani autobus može da te odvede? Dalje nego što umišljena filozofija može i da sanja. ... (detaljnije)
cena:
1112.00 din.

Rascepljena planeta

RASCEPLjENA PLANETA je druga knjiga Đidija Mađe koja se pojavljuje na srpskom jeziku. Ona sadrži dosta mitologije, legendi i predanja na kojima se zasnivala prva knjiga... (detaljnije)
cena:
1056.00 din.

Đoković: odbijam : rat zvezde

Rolan Garos nije stadion, to je hram. Novak Đoković nije igrač, on je sveštenik. Loptica, to je đavo koga oba protivnika grubo šalju jedan drugome... (detaljnije)
cena:
1056.00 din.

Maršal Žukov, moj otac - 2.izdanje

Maršal Žukov je najveći general i strateg na pobedničkoj strani u Drugom svetskom ratu. Maršal je odbranio Moskvu, Lenjingrad i Staljingrad... (detaljnije)
cena:
872.00 din.

Sno(m)viđenja

Na vrlo koncizan, čini se svesno suspregnut način, bez razmaha naracije, ali zato još sugestivnije i dramatičnije... (detaljnije)
cena:
784.00 din.

Lutajuća dama

Uvodni roman možda i ključne trilogije (“Rasa”) španskog klasika Pija Barohe, Lutajuća dama, polazi od stvarnog događaja, anarhističkog atentata na kralja Alfonsa XIII... (detaljnije)
cena:
660.00 din.