Ivana Đorđević Biću najbolja verzija sebe Čigoja štampa

Knjigu “Biću najbolja verzija sebe” napisala je s ciljem da svakome ko traži put pomogne da na najbolji mogući način ostvari svoje snove. Ova knjiga će vam pokazati kako da na jedan jednostavan, a sveobuhvatan način, živite život pun lepote, radosti i uspeha.

Ovo nije naučni rad, ni enciklopedija zdravlja i lepote, nije zbirka magičnih saveta kako da ostanete zauvek mladi. Ona je tu da vam pomogne, pogura vas kad je kriza, ponudi rešenje kada vaga za merenje ode kratko na odmor.

“Biću najbolja verzija sebe” je knjiga koja će vas motivisati da menjanjem životnog stila i korigovanjem loših navika u ishrani stignete do cilja – ostvarenja fizičkog i emocionalnog zdravlja i lepote. Svakoga dana svi mi težimo da živimo bolje, lepše, zdravije, srećnije. Ova knjiga će učiniti da napravite još jedan korak ka tome. Vredi se potruditi da i vi postanete najbolja verzija sebe! Počnite odmah!

Knjigu “Biću najbolja verzija sebe” objavila je renomirana i ugledna izdavačka kuća i štamparija Čigoja štampa, koja je za 25 godina postojanja razvila i vlastitu izdavačku delatnost. Do sada je Čigoja štampa objavila preko 2000 naslova. Vremenom su izdavačke preokupacije postale filozofija, teorija, religije, književnost, politika, sociologija, istorija. Povremeno se objavljuju i naslovi iz medicine, nauke, istraživački projekti i bibliofilska izdanja.

Izvor: BIZLife